Tre lyckliga hederspristagare

Det var tre både glada och överraskade personer som fick ta emot Prostatacancerförbundets speciella hedersutmärkelser avseende 2018 från ordförande Kjell Brissman på Fotografiska i april.

Hederpristagare 2018

Kjell Brissman, Inger Hedblad, Ingela Franck Lissbrant och Bernt Åslund. Foto: Liv Öian.

Priset delas ut till personer eller organisationer som gjort betydande insatser i kampen mot prostatacancer.  En nyhet för i år var att Prostatacancerförbundet delade ut hedersutmärkelser i tre olika kategorier: Förbundet, Kontaktsjuksköterska/patientkontakt och Profession.

2018 års hedersutmärkelser tilldelades Bernt Åslund, Inger Hedblad och Ingela Franck Lissbrant.

Här kan du läsa motiveringarna.

 


Senast uppdaterad 15 april 2020


Fler nyheter

Sociala Medier
9 juli 2020

Vill du bli vår digitala kommunikatör?

Kunskapen om Sveriges vanligaste cancersjukdom prostatacancer har ökat markant de senaste åren. Nu söker vi dig som är kreativ och initiativrik inom digital kommunikation som vill vara med att stärka vårt varumärke och vidareutveckla vårt dagliga arbete inom opinionsbildning, medlemsstöd och insamling.  

Läs mer

Jobbannons
6 juli 2020

Vill du göra skillnad på riktigt?

Vår generalsekreterare har beslutat sig för att gå i pension i slutet av året. Nu söker vi hans efterträdare. Är du redo att ta dig an denna spännande utmaning och fortsätta driva förbundets positiva utveckling?

Läs mer

Datumlotteriet Check 2020
10 juni 2020

Över 4 miljoner kronor från Datumlotteriet

Varje år får Prostatacancerförbundet och Bröstcancerförbundet dela på överskottet från Datumlotteriet och Bonuslotten. Nyligen fick förbunden en utdelning på den fantastiska summan 4 346 788 kronor vardera.

Läs mer


Alla nyheter