Ge en minnesgåva

Hedra minnet av en vän, käresta eller släkting genom att ge en gåva till forskning och ökad kunskap om prostatacancer. Vi skickar ett fint minnesblad med önskad text till den adress som du uppger.

Betalning via formuläret nedan eller till BG 900-6081, PG 90 06 08-1, Swish 9006081.

För att vi ska kunna skicka ett minnesblad behöver vi få följande information i samband med betalningen, antingen via e-post, telefon eller i meddelandefältet på pg/bg/swish-betalningen:

  1. Vem du vill hedra. 
  2. Datum för begravningen.
  3. Begravningsbyrå/annan adress dit vi kan skicka minnesbladet.
  4. Namn på givarna som ska stå med på minnesbladet.
  5. Personlig hälsning.
  6. Inbetalarens namn och adress.

Kontakt vid frågor gällande minnesgåvor:

Tel: 08-655 44 13
E-post: kansli@prostatacancerforbundet.se

Vänligen observera!

Just nu är det väldigt många som skänker minnesgåvor till oss. Detta medför att vi behöver några dagar extra på oss för att hantera dessa gåvor.

Under helgdagar och klämdagar kan behandlingstiden för minnesgåvor påverkas. Kansliet har särskilda öppettider under sådana omständigheter. Om det råder särskilda öppettider publiceras detta under "Nyheter".

OBS! Alla betalningar med kort och direktbank går via vår samarbetspartner Föreningssupport/Bizsys AB. När du väljer något av dessa betalalternativ står därför Bizsys AB som mottagare.


Senast uppdaterad 04 november 2020


Prostatacancerförbundet kontrolleras av:

90 Konto Puff

Svensk Insamlingskontroll

Ideell organisation som beviljar och granskar alla 90-konton. 90-kontot är en bekräftelse på att insamlingen sköts ansvarsfullt och att pengarna går till ändamålet utan oskäliga kostnader.

Giva Sverige Puff

Giva Sverige

Giva Sverige är ett branschorgan för svenska insamlingsorganisationer. Giva Sverige har närmare 160 medlemmar och verkar på olika sätt för etik och professionell insamling.