ProLiv Dalarna har haft årsmöte 12 mars 2019.

ProLiv Dalarnas årsmöte 2019 avhölls i Kristinegården i Falun den 12 mars. Efter årsmötesförhandlingarna underhölls vi av radiomannen Jon Norberg.

Jan Holgersson från styrelsen tackar årsmötesordföranden Mats Dahlström med blommor och vår speciella Mustasch-Morakniv.  

Styrelsen som valdes, från vänster Leif Svensson, Jan Holgersson, Gunnar Andersson, Mikael Nordström, Arne Ludvigsson, Leif Wikström och sittande Ulf Holmberg. Hans Tönnberg och Alf Johansson är också med i styrelsen men saknas på bilen.

   Nyvald suppleant till styrelsen Göte Gustafsson

 

Radiokändisen Jan Norberg hölls ett underhållande föredrag med episoder från sin tid i Radio Dalarna där hans radiohjärta funnits. Programmet avslutades med en Musikquiz med både lätta och svåra frågor.

Arne Ludvigsson


Senast uppdaterad 04 september 2020


Fler nyheter

Proliv Fars Dag 2020
8 november 2020

Ljusmanifestation i Falun

ProLiv Dalarna höll sin traditionella ljusmanifestation på Stora Torget i Falun på Fars dag.

Läs mer

27 juni 2020

Medlemsbrev juni 2020

Vår nygamle ordförande presenterar styrelsen och vad som är aktuellt i föreningen just nu. En del är verklighet och en del är förhoppningar under den rådande pandemin.

Läs mer

4 december 2019

Information om prostatacancer i Avesta 4 december 2019

Patientnämnden och Vårdlots Dalarna har informerat om sin verksamhet tillsammans med Ulf Holmberg från ProLiv Dalarna, patientföreningen för prostatacancerdrabbade män och deras anhöriga. Informationen hölls i Vuxenskolans lokaler i Avesta.

Läs mer


Alla nyheter