Drabbad eller anhörig? Då kan du välja att bli medlem hos oss

17 december 2020

Föreläsningar från förbundet

Idag (17/12) har förbundet publicerat två rykande färska föreläsningsfilmer på sin Youtube-kanal. De ligger i en serie som heter Föreläsningar.
Bägge filmerna heter ”En stund om prostatacancer” och det är talarna Sten Nilsson och Lennart Levi som håller i dessa.
Ni hittar youtube-kanalen och filmerna via länken här nedanför. Ett tips är att favorit-märka kanalen och även prenumerera på den, då får ni nämligen en notifiering så snart nytt material läggs upp där.

Sprid gärna filmerna så som ni anser passar bäst och till de som ni ser har intresse av dem.

Proliv Fars Dag 2020
8 november 2020

Ljusmanifestation i Falun

ProLiv Dalarna höll sin traditionella ljusmanifestation på Stora Torget i Falun på Fars dag.

27 juni 2020

Medlemsbrev juni 2020

Vår nygamle ordförande presenterar styrelsen och vad som är aktuellt i föreningen just nu. En del är verklighet och en del är förhoppningar under den rådande pandemin.