Nyheter

17 december 2020

Föreläsningar från förbundet

Idag (17/12) har förbundet publicerat två rykande färska föreläsningsfilmer på sin Youtube-kanal. De ligger i en serie som heter Föreläsningar.Bägge filmerna heter ”En stund om prostatacancer” och det är talarna Sten Nilsson och Lennart Levi som håller i dessa.  Ni hittar youtube-kanalen och filmerna via länken här nedanför. Ett tips är att favorit-märka kanalen och även prenumerera på den, då får ni nämligen en notifiering så snart nytt material läggs upp där.    Sprid gärna filmerna så som ni anser passar bäst och till de som ni ser har intresse av dem.

Proliv Fars Dag 2020
8 november 2020

Ljusmanifestation i Falun

ProLiv Dalarna höll sin traditionella ljusmanifestation på Stora Torget i Falun på Fars dag.

27 juni 2020

Medlemsbrev juni 2020

Vår nygamle ordförande presenterar styrelsen och vad som är aktuellt i föreningen just nu. En del är verklighet och en del är förhoppningar under den rådande pandemin.

4 december 2019

Information om prostatacancer i Avesta 4 december 2019

Patientnämnden och Vårdlots Dalarna har informerat om sin verksamhet tillsammans med Ulf Holmberg från ProLiv Dalarna, patientföreningen för prostatacancerdrabbade män och deras anhöriga. Informationen hölls i Vuxenskolans lokaler i Avesta.

9 oktober 2019

Angående rester efter cellgiftsbehandling.

Vid ProLiv Dalarnas möte med Regionen den 26 april 2019 ställdes frågan om vad vi vet om cellgiftsbehandlingars påverkan på miljön. Vår ordförande Arne Ludvigsson har undersökt saken och svarar.

25 september 2019

Storartad donation

Prostatacancerförbundet/Prostatacancerfonden har via ett testamente av en avliden medlem i ProLiv Dalarna fått en donation på 3,5 miljoner kronor. Vi är mycket tacksamma för detta testamente och donationen.

25 september 2019

Medlemsbesök på Jussi Björling-museet 24 september 2019.

Ett 30 tal medlemmar med partners fick mera kunskap om vår världstenor Jussi Björling vid besöket på museet i Borlänge. Efteråt fikade vi i Missionskyrkans föreningslokal tvärs över gatan. Vi hade också en intressant diskussion under kaffet i anslutning till att vår förening informerade om situationen för prostatavården i Dalarna samt våra kommande aktiviteter i höst

21 april 2019

ProLiv Dalarna har haft årsmöte 12 mars 2019.

ProLiv Dalarnas årsmöte 2019 avhölls i Kristinegården i Falun den 12 mars. Efter årsmötesförhandlingarna underhölls vi av radiomannen Jon Norberg.

1 december 2018

Ljusmanifestation på Fars Dag

ProLiv Dalarna anordnade för andra året en ljusmanifestation på Stora Torget i Falun.

Mustaschloppet 2018W
1 december 2018

Mustaschloppet på Romme travbana

Den 3:e november var Mustaschkampen på Romme.

23 januari 2018

Fråga doktorn om prostatacancer

TV-Programmet från 22 januari kan ses om du klickar här så kommer länken fram.