Ordförandens e-brev till medlemmarna. Sänt januari 2021

Med förhoppningar om en ljusning i pandemimörkret. Vi ses snart igen fysiskt. Betala din avgift senast 1 mars. Hör gärna av dig till kassören ifall du inte vill ha fler försändelser eller inte har fått. Anmäl gärna vad du kan hjälpa till med i föreningen. Kontakta också beträffande det vår kassör Leif Kristiansson. 

Bäste medlem i PCF Syd.
I detta, årets första, mail vill jag börja med att önska att vi alla under 2021 får uppleva en ljusning i pandemi-mörkret. Det är väl det bästa man kan önska varandra just nu.
Snart är det ett år sedan att vi blev överfallna av viruset. Inte konstigt att vi nu börjar längta efter att få träffas igen och ha det trevligt tillsammans. Låt oss hoppas det. Det första tillfället skulle kunna bli när vi har vårt årsmöte den 25e mars. Sedan har vi i maj vår planerade buss-utflykt. Vi återkommer. Kolla gärna vår hemsida för att hålla er uppdaterade.

Om allt står rätt till borde alla ha fått ett kuvert med posten innehållande en medlemsfaktura för 2021. Föreningssupporten har hjälpt PCF Syd med faktura-utskicket och man administrerar inbetalningarna. Vid för sena inbetalningar skickar Föreningssupporten även påminnelser. För detta måste vår PCF Syd betala en extra avgift. För att slippa detta hoppas vår kassör, Leif Kristoffersson, att man betalar i tid eller informerar honom varför man inte betalar.

Vi ber er, som inte önskar få flera mail från föreningen, kontakta Leif Kristoffersson och meddela detta så att vi kan göra en ändring i sändlistan.

Även om PCF SYDs verksamhet går på sparlåga just nu, måste vi ändå ha i åtanke den tid som följer efter pandemin. Att säkerställa ”kontinuitet”. Styrelsen har därför engagerat Göte Nilsson för uppsökande verksamhet i förnyelse av arbetsuppgifter för styrelsearbete.

Vi skulle gärna vilja se fler medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till med att hålla föreningen aktiv. Så, kan du tänka dig att eventuellt delta i styrelsens intressanta arbete, hör av dig till Leif Kristoffersson. Leif kan då svara på dina frågor och samtalet förpliktar till ingenting.
Leif Kristoffersson har tel.nr.: 0401-19795 och email: leif.janet@telia.com.

Det var allt för den här gången.
Fortsätt ta det försiktigt när ni måste ut och röra på er.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen i PCF Syd

Senast uppdaterad 22 januari 2021