Nyheter

27 maj 2021

Årsmötet 30 juni 2021! Kräver föranmälan. Höstplanerna

Årsmötet genomförs som telefonmöte 30 juni 2021 kl 18.30. Du måste föranmäla dig till vår sekreterare. Handlingar finns utlagda på hemsidan Om oss i PCF-Syd Föreningsmöten    I grovplaneringen inför hösten finns att kunna genomföra den sedan länge planerade bussresan. Under oktober ett samtalsmöte. Under december i kombination med julfest. Se på hemsidan - under verksamhet - om hur dessa aktiviteter har genomförts när inte pandemin lagt restriktioner! Coronaläget har tvingat oss att, ett flertal gånger, flytta fram tidpunkterna för genomförande av olika sammankomster.

20210510 180433
24 maj 2021

Promenader i sommar

Även om restriktionerna börjar att lätta så är rådet att umgås i den nära kretsen. Familj, närmaste släkt eller vänner som man umgås med ofta. Helst hitta aktiviteter utomhus. Här ger vi lite tips till var du kan promenera och lära dig lite mer om det du ser. 

Tryckkammaren I Hbg Foto Peder Haak

Tryckkammarbehandlingen i Helsingborg stängd. Men återupptas?

Senaste Nytt: Hälso- och sjukvårdsnämnden har ändrat beslutet 2021-02-11! Region Skåne beslutade sig för att stänga sin tryckkammarbehandling i Helsingborg. Detta har skett under protester. Bland annat har vår Peder Haak ställt upp för intervju i TV4. Sydsvenskan har också uppmärksammat nedläggningen. I Region Västra Götaland bedriver man vidare behandlingen eftersom man där anser att den ger positiva effekter. Från Karolinska i Stockholm finns också vittnesmål om det effektiva med tryckkammarbehandling.