Träning vid cancer hos Friskis&Svettis

Region Jämtland Härjedalen inbjuder till infoträff 28 april kl 15.00 digitalt

Kan nu glädjande meddela att träningsgrupp för personer som har eller haft cancer startas hos Friskis&Svettis Östersund, genom ett samarbete med oss i Region Jämtland Härjedalen. Välkomna till digital informationsträff 28 april kl 15. Se bifogad fil för mer information och anmälan. Friskis&Svettis följer gällande restriktioner och träningen kommer att ske i reducerad grupp i stor lokal.

För kännedom startas det även parallellt upp digital träningsgrupp via fysioterapeuter inom specialistvården för personer med större behov av handledning. När förutsättningarna är andra än idag planeras det erbjudas träning på plats även där.  

Vänliga hälsningar

Lina Fredriksson

Arbetsterapeut Storsjögläntan och Cancerrehabteamet

Lokal processledare cancerrehabilitering, planeringsstöd LPO cancer

Region Jämtland Härjedalen

Telefon 063-147634


Senast uppdaterad 13 april 2021


Fler nyheter

4 maj 2021

Jämtgubben kallar till årsmöte 2021

Jämtgubben kallar till årsmöte 18 maj 2021 kl 18.00, digitalt årsmöte via Teams.

Läs mer

8 april 2021

Medlemsavgiften 2021

Väntar du på inbetalningskortet? Vi håller på och uppdaterar våra rutiner kring fakturering av medlemsavgiften. Tyvärr har det tagit lite längre tid än vi planerade så vi har ännu inte kunnat skicka ut fakturan. Så fort vi är klara kommer faktura med uppgift om konto mm.

Läs mer

20 december 2020

Hopp trots allt

Alltför många män har en ohälsosam livsstil enligt Statistiska centralbyrån, SCB. Män lever 3,5 år kortare än kvinnor. Män äter sämre och motionerar mindre. Det som är glädjande är att alla kan förändra sina levnadsvanor och lägga om till en mer hälsosam livsstil. God livskvalitet och hälsa beror främst på en kombination av olika levnadsvanor. Att röra på sig, utifrån sina egna förutsättningar, är viktigt inte minst för oss som drabbats av prostatacancer. Ta alla tillfällen som du har till fysisk aktivitet.

Läs mer


Alla nyheter