Bli medlem

Våra medlemmar är i första hand män i Jämtlands län som drabbats av prostatacancer och deras anhöriga. Men alla som stödjer vårt arbete mot prostatacancer är välkomna som medlemmar.

Avgiften för 2021 är 100 kronor per person.

Medlemsavgiften sätts in på vårt bankgiro 381-6170. Glöm inte ange medlemsavgift och vem den avser. Om du har en e-postadress vill vi gärna att du meddelar oss den. Genom att ange e-postadressen accepterar du att vi registrerar den i vårt medlemsregister. Du kan även betala med Swish till 1230224022. 

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs våra villkor via länken nedan, som du genom att bli medlem accepterar.

GDPR-policy för Jämtgubben och Prostatacancerförbundet.

Som medlem får du inbjudningar till alla våra arrangemang, föreläsningar och träffar i länet. Du får också tidningen Prostata-Nytt som kommer ut med fyra nummer per år. 

För den som vill träna har Jämtgubben inför 2021 tecknat avtal med gymkedjan STC som innebär att STC tillhandahåller följande till medlemmar i Jämtgubben :

  • Ingen avgift vid inskrivning
  • Premium kort á 299 kr/mån i stället för 399 kr/mån
  • Platinum kort á 399 kr/mån i stället för 499 kr/mån.

För en medlem som tränar hela året innebär det ett värde på drygt 1 000 kronor. STC finns på sju platser i Östersund, två på Frösön, Krokom och Åre. Glöm inte ta med medlemskortet vid första besöket.

Senast uppdaterad 25 september 2021