Jämtgubben kallar till årsmöte 2021

Jämtgubben kallar till årsmöte 18 maj 2021 kl 18.00, digitalt årsmöte via Teams.

Eftersom Corona viruset ännu påverkar möjligheterna till fysiska möten kallar Jämtgubben även detta år till ett digitalt årsmöte. Årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga här på vår hemsida inom någon vecka. För att delta i årsmötet behöver vi din anmälan som antingen görs till vår telefon ‭070-312 04 13‬ antingen genom att ringa eller skicka ett sms som ska innehålla namn och mejladress. Det går också bra att skicka epost till info@jamtgubben.nu. Anmälda deltagare får inloggningsuppgifter och årsmöteshandlingar utsända.

Årsmöteshandlingarna går ladda ner här genom att klicka på namnet:

Dagordning

Årsredovisning

Verksamhetsberättelse

Revisionsberättelse

Budget 2021

Verksamhetsplan 2021

När vaccinationen mot covid-19 genomförts hoppas vi kunna kalla till ett medlemsmöte september/oktober.


Senast uppdaterad 04 maj 2021


Fler nyheter

13 april 2021

Träning vid cancer hos Friskis&Svettis

Region Jämtland Härjedalen inbjuder till infoträff 28 april kl 15.00 digitalt

Läs mer

8 april 2021

Medlemsavgiften 2021

Väntar du på inbetalningskortet? Vi håller på och uppdaterar våra rutiner kring fakturering av medlemsavgiften. Tyvärr har det tagit lite längre tid än vi planerade så vi har ännu inte kunnat skicka ut fakturan. Så fort vi är klara kommer faktura med uppgift om konto mm.

Läs mer

20 december 2020

Hopp trots allt

Alltför många män har en ohälsosam livsstil enligt Statistiska centralbyrån, SCB. Män lever 3,5 år kortare än kvinnor. Män äter sämre och motionerar mindre. Det som är glädjande är att alla kan förändra sina levnadsvanor och lägga om till en mer hälsosam livsstil. God livskvalitet och hälsa beror främst på en kombination av olika levnadsvanor. Att röra på sig, utifrån sina egna förutsättningar, är viktigt inte minst för oss som drabbats av prostatacancer. Ta alla tillfällen som du har till fysisk aktivitet.

Läs mer


Alla nyheter