Nyheter

ICA Maxi Olofström
23 november 2020

Blekinges Mustaschkamp!

MUSTASCHKAMPEN KÖR PÅDet rör sig runt om i Blekinge nu i November med aktiviteter för ”Kampen mot Prostatacancer”. I den västra länshalvan har vi, tack vare välvilliga lantbrukare, kunnat klistra Blåa Mustascher påEnsilage-balar längs våra vägar. Lika välvilligt inställda är Maxi Olofström, Gulf Olofström, ICA Jämshög och ICA Supermarket, Sölvesborg. Tack vare dessa företag har vi kunnat informera omProstatacancer och fått sålt våra artiklar. Hela behållningen går till Cancerforskningen.Gör som många andra! Klicka dig in på https://viktorblekinge.se och skänk en slant eller beställ Bingolotter. Varje gång du köper en bingolott för 50 kronor går automatiskt 13 kronor till vår förening.

Stadshuset Ronneby
23 november 2020

Mustaschkampen i Ronnebytrakten

Vi är igång i Ronneby med olika aktörer som stöder vår verksamhet "Kampen mot Prostatacancer" genom att delta i Mustaschkampen. Colorama , Metalcolour, Mekonomen, Järnia, Stadshuset i Ronneby och naturligtvis "Contan", fiket i stan!

IMG 4706
23 november 2020

MUSIK! Auktion!

Vi längtar väl alla till den dag då vi åter kan samla våra nära och kära, kollegor och vänner till ett riktigt party. Den tiden kommer! Då är det gott att vara beredd. Pcf Viktor har fått äran att auktionera ut en konsert med Hans Alerstedt. Vinner du så kommer han när du kallar. Intäkterna från auktionen går oavkortat till Mustaschkampen för att främja forskningen om hur vi på bästa sätt bekämpar prostatacancer. Lägg ditt bud via sms till 076-1172111. Vi håller er kontinuerligt underrättade om vilket som för närvarande är högsta budet. Sista bud 12 dec 20:00Stöd PCF VIKTOR genom denna musikauktion och kommande attraktion för just DIG!