Vår ordförande föreläste för klädjättens unga personal

Plötsligt blev jag som ordförande för Prostatabröderna helt oväntat inbjuden som föreläsare om prostatacancer för legendariska Ralph Laurens svenska personal. Klädjätten har 9 miljoner gillare på sociala medier! 

IMG 2404 (1)

Klädjätten Ralph Lauren har över 9 miljoner gillare på sociala medier

Det var för mig bara att snabbt sammanställa lämpliga bilder, gå igenom texterna från tidigare föreläsningar och förbereda mig så gott jag kunde. Särskilt tyckte jag bildarbetet var viktigt inför en föreläsning om något så laddat, fint och intressant som vår lilla livgivande körtel prostatan. Den kroppsdel utan vilken mänskligheten inte skulle existera, men som samtidigt är den som i vårt land idag är mest är angripen av cancer och orsakar flest dödsfall av alla.

- Hur det gick? Jo, riktigt fint tack.
Åhörarna var kanske den yngsta grupp jag någonsin mött under mina föreläsningar de här 5 åren efter min egen canceroperation, jag tror knappt någon var äldre än 40 år. Ändå ställde de en rad viktiga och kloka frågor om prostatacancer, biverkningar och sexuell hälsa under föredraget, frågor som jag försökte besvara efter bästa förmåga. Arrangören lovade skicka vår förening ett bidrag till vår förening som tack för föredraget. 

Intresserad av att få ett föredrag särskilt utformat för din verksamhet, ditt föredrag, din förening osv? Bara höra av er! Jag/vi kommer gärna och berättar mer om vår sjukdom, dess biverkningar och hur vi kan återfå hälsa efter avslutade behandlingar  

Per Gulbrandsen, ordförande Prostatabröderna

Senast uppdaterad 24 januari 2024

Fler nyheter


Alla nyheter