Kraftens hus ny mötesplats för cancerberörda i Stockholm

Till regionens nya rehabsatsning Kraftens hus Stockholm kan du som drabbats av cancer, är närstående eller har förlorat en vän eller partner till cancer komma för stöd, aktiviteter och sällskap. Lokalerna är permanenta och här kommer också Prostatabröderna hålla sina medlemsmöten i fortsättningen. 

Nya Kraftens Hus

Så här ser det ut, nya Kraftens Hus Stockholm

Du behöver inte vara medlem och du behöver ingen remiss. På Kraften hus kan du prata med andra eller sätta dig med en kaffe och tidning. Höra en föreläsning eller vara med i en kreativ workshop. Njuta av det härliga ljuset som strömmar in från de höga fönstren, de sköna sofforna och det varmt välkomnande mottagandet från personalen. 

Du kan också få praktiskt hjälp med myndighetskontakter som exempelvis Försäkringskassan. Även du som chef kan få hjälp med att stötta en drabbad medarbetare. Tiderna för de aktiviteter som arrangeras kan variera för varje vecka, därför är det alltid bra att gå in och titta på hemsidan. 

Adressen är Hantverkargatan 45G, lokalerna ligger en bit ner i parken bakom Landstingshuset, nära Söder Mälarstrand. T-bana Rådhuset, eller buss 3, goda parkeringsmöjligheter på området (infart från Södra Agnegatan)

Se karta och läs mer om verksamheten här

Prostatabröderna är extremt tacksamma för att Kraftens hus har startat, fått bli permanent i dessa vackra nyrenoverade lokaler och tillhandahåller en sådan förstklassig verksamhet! 

Senast uppdaterad 21 april 2024

Fler nyheter


Alla nyheter