Prostatabroder föreläser om cancer och sexuell hälsa

Prostatabrödernas ordförande Per Gulbrandsen inbjuds ofta som föreläsare om sexuell hälsa och cancer, ett ämne alltfler vill höra om. Detta har bl a Region Stockholms nya rehabsatsning Kraftens hus tagit fasta på i en ny unika satsning. 

Per Gulbrandsen, ordförande (SVT-bild)

Prostatabrödernas ordförande Per Gulbrandsen föreläser om ED

Nu har Per Gulbrandsen och tre andra experter på sexuell hälsa bjudits in till vårens nya, för regionen unik föreläsningsserie om sexhälsa och cancer där Per är sist ut den 23/5 kl 17:30. Se mer här

Men Per har fler uppdragsgivare. Efter vinterns populära föreläsningar på RFSU AB, för klädjätten Ralph Laurens personal och medlemmarna i Östermalms Sjukvårdsförening reser Per Gulbrandsen i april på en miniturné till prostataföreningar längs östkusten.
Efter föredraget på Kraftens hus 23 maj bär det av till Västergötland i juni med start i Alphem’s arboretum utanför Falköping.
Och han tar gärna emot flera uppdrag, de är gratis för alla patientföreningar. 

I fem år har Per bloggat på Lem och Liv om sin egen sexuella resa efter prostatacancerbehandlingen som gav honom Erektil Dysfunktion, ED. Sedan dess har han testat nästan alla medicinska och alternativa behandlingar som finns för återställd sexuell funktion, träffat rader av experter och läst det mesta om sexuell rehabilitering. Så han vet vad som fungerar och vad han talar om. 

- Jag är så tacksam och stolt över att i mina föredrag få sprida kunskap, lust och hopp om läkning till alla ED-drabbade, säger Per och tillägger:
- Sexuell hälsa är en mänsklig rättighet enligt FN och alla människorättsorganisationer. Jag hoppas få bidra till att detta sköra och livsviktiga ämne äntligen ska slippa vara kopplat till skam, och istället ses som det sexualitet egentligen är, en källa till sagolik njutning och djupaste intimitet. 

Senast uppdaterad 07 april 2024

Fler nyheter


Alla nyheter