Prostatabröder intervjuade av sydkoreanskt TV-team

Vad kul och bra det blev när TV-producenten Lee Young Kans team från syd-koreanska publicservice-kanalen KBS intervjuade 4 prostatabröder om vår förening och äldre svenskars sexuella hälsa!

IMG 3061

Härligt möte mellan Lee Young Kans Tv-team och 4 Prostatabröder

Ja, det blev mycket skratt och stoj, men också blodigt allvar när vi fick frågor om vår sjukdom. Det sydkoreanska teamet gör en TV-dokumentär i Sverige som de ser som långt mer frigjort och öppet när det handlar om sexualitet upp i åren. I Syd-Korea är ämnet ett absolut tabu och kan inte ens nämnas. Den skammen vill TV-teamet nu utmana med Sverige som exempel. Spännande! 

Så vi fick frågor kring vår sjukdom, hur vi själva hittade till Prostatabröderna, varför vi aktiverat oss i styrelsen och hur föreningen och prostatarörelsen arbetar, vilka utmaningarvi står inför. Men också hur vi ser på samlivet efter prostatacancer, och hur det kommer sig att Sverige är så öppet i dessa frågor. Teamet bjöd oss på Karla Cafés goda fika och lovade oss skicka en länk när den kontroversiella dokumentären blir färdig. Sedan for de vidare till vår ordförande Per Gulbrandsens hem för en djupintervju om hans blogg Lem och liv om sexlivet efter cancer. 

Det ska bli mycket spännande att se resultatet, kanske Prostatabröderna får kändisstatus ända bort i Asien! 

Fler nyheter


Alla nyheter