Vad vi gjorde under 2021

 

 

Under en stor del av året har vår verksamhet utåt legat på sparlåga på grund av Coronapandemin

Digitalt årsmöte hölls den 25 mars. Här kan du läsa om årsmötet

9 juli 2021

I strålande solsken den 9 juli var Träpatronerna arrangörer av en golftävling på Timrå golfbana. Tävlingen ingick i Timrå GK:s golfvecka. 

Tack vare mycket generösa sponsorer kunde vi samla in cirka 100 000 kronor till Mustaschkampen. 

Vi hade lyckats att skrapa ihop till ett gediget prisbord både för tävlingen och lotterier. Alla lotter gick åt som smör i solsken. 

Vi hade dessutom besök av Mustaschkampens kampanjledare Per-Anders Nygård som gick en runda tillsammans med vår ordförande Sture Henningsson 

Per Anders och Sture före start

Att Sture är duktig på att svinga 

ordförandeklubban vet vi sedan 

tidigare men han har även schwung  

golfklubban

7 augusti deltog vi Mustaschlampens turne Sverige runt. I ett blåsigt Sundsvall ställde vi upp tillsammans med eldsjälen Håkan Florin, ledamot i Prostatacancerförbundets styrelse och ordförande i Prostatacancerföreningen Värmland. Vi informerade och samlade in pengar till forskningen om Prostatacancer.

I oktober startade vi upp våra snackkaféer

Snackkafé i Sundsvall 11 oktober

Snackkafé i Sollefteå 12 oktober

I november startade mustaschkampen på allvar och Träpatronerna påbörjade sin turné runt i Västernorrland.

2 november information på ICA Kvantum i Kvissleby

Första stopp var ICA Kvantum i Kvissleby och vi fick ett antal nya medlemmar och framförallt många givande samtal. På bilden ser vi Sune Nordström i samspråk med en ny medlem

 

4 och 5 november information på Coop i Birsta. Coop är ju en av huvudsponsorerna för årets Mustaschkamp och därför känns det naturligt att besöka deras butiker. I Birsta hade Coop sponsrat med mustaschbakelser och allt såldes med strykande åtgång

9 november information på ICA MAXI i Härnösand. Trots snöglopp och glashala vägar fick vi många besökare till vår monter och vi värvade 8 nya medlemmar. I Härnösand framfördes önskemål om ett snackkafé även i Öbacka och styrelsen ska titta på det och återkommer i frågan.

9 november snackkafé i Sollefteå. Ett tiotal medlemmar hade mött upp trots det miserabla vädret. Mötet gav många intressanta diskussioner.

11 november information på Coop i Kramfors, I Kramfors fick vi får 700:e medlem Mats Norberg. Här syns han med sin far Everth Lundin. Tidigare mångårig styrelseledamot i Träpatronerna.

13 och 14 november information på Coop i Örnsköldsvik. Det är tradition att vi besöker Coop i Örnsköldsvik varje farsdag. Som traditionen bjuder så säljer vi farsdagsbakelser med mustasch där.

15 november snackkafé i Sundsvall. Ett tjugofemtal intresserade hade mött upp och som vanligt bjöds det på kaffe och tårta.

16 november information på strålningen Sundsvalls sjukhus. Strålningen är viktig för oss att besöka och vi bjuder alltid på tårta till både personal och besökare. 10 nya medlemmar

18 november information på ICA i Matfors. ICA i Matfors hade sponsrat med mustaschbakelser och vi sålde för cirka 7000 kronor.

21 november information på Coop i Härnösand. Som vanligt i Härnösand kom många intresserade fram till oss för att prata prostata. 5 nya medlemmar

24 november höstmöte i Örnsköldsvik. Ett tjugofemtal intresserade hade mött upp till höstmöte i Ö-vik och fick bland annat lyssna till ett intressant anförande av Kerstin Åslund- Vi diskuterade även om en eventuell start av snackkaféer i Örnsköldsvik.

 

25 och 26 november information på Birsta City i Sundsvall. På Black Friday besökte vi Birsta City och trots rusch på grund av inköp fick vi 20-talet nya medlemmar

 

30 november information på Coop i Sollefteå. På det sista stället vi besökte fick vi 4 nya medlemmar

 

1 och 2 december information på sjukhuset i Sundsvall. Förutom alla intressanta samtal under dessa dagar fick vi 30 (!) nya medlemmar. Detta innebär att vi har uppnått det högsta medlemsantalet sedan föreningens start

 

 

4 december var det V75 tävlingar på Bergsåkers Travbana. ATG är en av huvudsponsorerna till Mustaschkampen och ett av loppen denna dag var tillägnat Mustaschkampen. Naturligtvis var Träpatronerna representerade denna dag.

 

Senast uppdaterad 10 april 2022