PCF Öst bjöd in till vandring

På en av sommarens soligaste dagar ordnade PCF Öst en vandring i Marmorbruket.

Gruppbild Mindre

Glada och mätta deltagare

Solen gassade och deltagarna svettades men vad gjorde väl det när det var vandring med PCF Öst i Marmorbrukets vackra natur. Det var ingen lång sträcka som vandrades men eftersom konditionen varierade bland deltagarna så tog det drygt en timme att gå runt längs den valda slingan.

Vackert
Marmorbruket, där det tidigt i historien togs fram produkter av den berömda Kolmårdsmarmorn, ligger mycket vackert vid Bråviken. Från den anlagda grillplatsen som ligger högt över viken kan man se Svintaskär, Djurön och mycket mer om bara vädret är bra.
PCF Östs vandring gick i gassande solsken så efter vandringen, då det grillades korv, hade deltagarna en fantastiskt vacker vy att titta på uppifrån den höga klippan. 

Gemenskap
Under vandringen pratade de manliga deltagarna en hel del med varandra om sjukdomen, vilka behandlingar man fått med mera men de anhöriga pratade även de med varandra och utbytte även de erfarenheter och kunskaper. Precis som det ska vara på en aktivitet med PCF Öst; en härlig blandning av skratt, samtal och gemenskap.



Fler nyheter


Alla nyheter