Vår medlem vann - föreningen vann!

Den sjunde vinnaren i Folkspels nya JOYNA-lotteri win-win drogs i fredags och Per Starby från Linköping vann 100 000 kr. Prostatacancerföreningen Öst sålde den vinnande lotten och för det belönades även vår förening med 100 000 kr, som går direkt till föreningens verksamhet.

 

Tårta Liten

Sjunde vinnaren

I fredags drogs den sjunde win-win-vinnaren i det nya JOYNA-lotteriet från föreningslivets eget spelbolag, Folkspel. Per Starby från Linköping vann 100 000 kronor - och som en win-win, fick Prostatacancerföreningen Öst som sålt lotten till honom, lika mycket.

”Det är fantastiskt – och så roligt att det stödjer föreningen också. Jag gick själv igenom en operation för två år sedan och jobbar nu med min rehab som funkar jättebra”, säger Per Starby – som i februari lägger storvinsten på en resa till Indien.
 

JOYNA – en win-wins

Det nya digitala prenumerationslotteriet JOYNA gör det enkelt för föreningar att sälja lotter, vilket i sin tur bidrar till att stärka det svenska föreningslivet. För varje månadsprenumeration föreningen säljer, får de behålla 50 kronor, samtidigt som de har chansen att få ytterligare 100 000 kronor om lotten de säljer visar sig vara veckans win-win.
Folkspel, som bland annat tillhandahåller produkterna Bingolotto och Sverigelotten och nu senast JOYNA, är föreningslivets eget spelbolag.  
JOYNA säljs främst av föreningar och organisationer, men kan även köpas via Folkspels webbshop där man samtidigt kan välja vilken förening man vill stödja genom sitt köp.

 

Fler nyheter


Alla nyheter