Brunchresa till Göteborgs skärgård

CaPriN inbjuder er till en härlig båttur i Göteborgs södra skärgård med en härlig sommarbrunch.

Vi har bokat ett antal platser till den onsdagen den 17 juli. CaPriN bjuder på bussresa från Halland till
Göteborg, där båten lämnar kaj kl 12:30. Pris för hela kalaset är 670 kronor per person.

Buss kommer att gå från Laholm via Halmstad, Falkenberg och Kungsbacka till Göteborg. Tidpunkter
meddelas efter anmälningstidens utgång.

Dricka till brunchen tillkommer om du vill dricka annat än vatten.

Anmälan till Bengt-Åke Karlsson, mail bengtakekarlsson@hotmail.se eller caprinhalland@gmail.com
senast den 15 juni!

Anmälan är bindande! Först till kvarn gäller!

 

Sommarbrunch med stopp på Styrsö

Somrig brunchbuffé ombord på M/S Göteborg – restaurang med en av Göteborgs bästa utsikter. Skärgårdskryssning med stopp på Styrsö.

Avgångsplats: Lilla Bommen
Höjdpunkter: Brunchbuffé med smak av västkusten ombord på klassiskt skärgårdsfartyg.
Bra att veta: I biljetten ingår en tre och en halv timme lång kryssning med stop på skärgårdsö samt brunchbuffé inklusive desserter.

Mer information
Sommar, skärgård och brunch – välkommen ombord på M/S Göteborg för en härlig brunchkryssning genom Göteborgs fantastiska skärgård och med stopp på Styrsö. En somrig brunchkryssning med smak av västkusten, perfekt att njuta av tillsammans med vännerna och/eller familjen.

Observera: Vid mycket vind/dåliga väderförhållanden går turen till annan ö i södra skärgården istället för Styrsö.

Restaurang med bästa utsikten
God mat, trevligt sällskap och kanske Göteborgs bästa utsikt är en svårslagen kombination. Från ert bord i restaurangen på skärgårdsbåten M/S Göteborg kan ni njuta av vyerna över den vackert karga naturen, vilket är det unika med just västkusten. Under kryssningen i den södra skärgården kommer kaptenen att berätta om de intressanta platserna längs rutten – vi passerar bland annat Asperö, Styrsö där vi lägger till, Brännö och Köpstadsö.


Brunchbuffé med somriga smaker
Krögaren ombord på M/S Göteborg har komponerat en brunchbuffé fylld av somriga och klassiska rätter med inslag av skärgården. På vägen till Styrsö njuter ni av brunchbuffén – här finns allt från olika sorters sillar till charkuterier, fräscha sallader och nybakat bröd. När ni återvänder till båten efter besöket på Styrsö har personalen ombord dukat fram den läckra efterrättsbuffén.


Stopp vid skärgårdsön Styrsö
Vid Styrsö, en av Göteborgs skärgårds mest kända öar, gör vi ett kortare stopp för en bensträckare vid bryggan Styrsö Bratten. Styrsö är en ljuvlig ö där ökultur och stadskultur möts i ett varierande bohuslänskt landskap. Avstånden på ön är små och bebyggelsen är idyllisk. Här finns inga bilar.

Ön är uppbyggd av fyra små samhällen med olika karaktärer. Byn med kyrkan från 1752, gårdar och gamla odlingsmarker. Tången med traditionellt fiskeläger och tät bebyggelse. Halsvik där skutskepparna satt sin prägel och slutligen Bratten där sommargästerna är bosatta. På ön finns både caféer och restauranger samt fina badmöjligheter från både sandstränder och klippor.

Senast uppdaterad 26 maj 2024

Fler aktiviteter

Alla aktiviteter