Golftävling i Hudiksvall 31 augusti

Jag en bra golfväder svag vind och sol avgjordes 2019 års Mustaschkamp i Golf på Hudiksvalls golfklubbs på bana utmärkt.
Prostataföreningen Gävleborg och med en mycket stor insatts från Golfklubben arrangerade tävlingen för året i med en följd ökat antal starter blev det en större vinst än
tidigare, våra sponsorer spelar en stor roll och tillsammans med Golfklubben som skänker alla start-greenfee-närmast hålavgifter till Insamlingen med gav ca. 50 000:- Prostataföreningen skänkte 25 000:-till Prostatacancerfonden Målsättning Målsättning är i första hand att samla pengar till Prostataföreningen och Prostatacancerfonden, är samtidigt det roligt att fler spelare kommer till spel, för att tävla om det fina prisbordet som företag och privatpersoner skänkt till tävlingen, en eloge till våra sponsorer i Hudiksvall.
Startfältet hade samlat 76 tvåmannalag som spelade scramble, en spelform där man kan blanda färdigheten och ändå få bra resultat. Vi fick se lag från flera generationer som spelade tillsammans vilket är härligt genom att målsättning för alla är att stödja Prostatacancerfonden. Det roliga är att flera av spelare bara barn och vuxna gör allt för att få en "bh" mustasch, här fick vi se tuschpennor, lösmustascher, bara granlava satt på någon spelare, en del gör mer än mustasch som "Sjörövarna Ulla Åhman och Ann-Sofie Sundström", här man inte krutet utan full mundering med sablar, lapp över ögat, kikare fattas bara papegojan på axeln.

 

 

Mustasch kampen 2019 Sjörövare med mustasch


Tävlingen blir då vad man vill ha en gemensam fest med golfspel, puttningstävling, glädje och ett fint prisbord. 

Alla var docka överens om att det har varit en trevlig dag och de flesta var nöjda, även Prostataföreningen Gävleborg var mycket nöjd med det ekonomiska utfallet.

Senast uppdaterad 01 mars 2021