Medlemsbrev 3-2024

 

 

 

Hej medlem!    

Hoppas att ni har haft en skön februari. Vi var 44 medlemmar som deltog i årsmötet för 2023 den 28 februari i Rest. Blåklinten, Västerviks sjukhus. Först fick vi se ett intressant bildspel av naturfotografen Leif Sylvan från Ankars-rum om Smålands märkligaste platser i Jönköpings län, sedan åt vi god mat producerat av sjukhusköket med kaffe och kaka. Därefter vår sedvanliga parentation av avlidna medlemmar sedan föregående årsmöte, innan årsmötes-förhandlingarna inleddes. Valberedningen avtackades för ett gott arbete, nu när styrelsen har full bemanning igen. 

Lotta Karlsson tänder ett ljus för varje avliden person som hedras.

Minnesstund för de medlemmar som avlidit sedan föregående årsmöte.

 

 

Nu återkommer vi med lite av vårens kommande program. 

 

Inbjudan till Infomöte om telefonsäkerhet vid mobilanvändning och mycket om bedrägeri, som är så vanligt mot äldre personer nuförtiden. Malin har en hel nyheter om olika förfaranden att berätta. 

 

Plats: Restaurang Blåklinten, Västerviks sjukhus  

Tid: Onsdag 20 mars kl. 18.00 

Anmälan till Gunnar Brage 070-533 13 42  eller maila till 40rune@gmail.com senast 16 mars. 

 

Malin Ekdahl från Västerviks kommun informerar om telefonsäkerhet, Swish och BankID och som vanligt bjuder vi på kaffe och mackor. Välkomna!   

Läs också på följande sida om vårt första Öppna möte för våren med överläkare 

Magnus Lagerlund från Kalmar, som kommer till Västervik 9 april och före- läser om strålning vid prostatacancer. Anmäl er så fort som möjligt! 

 

Vi har också en bilagesida från PRO om en resa till Våren i Rostock 1-3 maj 2024. Om ni är intresserade, så anmäl er till Rose-Marie Pettersson före 25/3 per telefon 070-583 07 26. 

Reservera datumet: onsdag 22 maj, för då har vi bokat en resa med  Smalspåret. En utflykt som startar från Verkebäcks station och tar ca fyra  timmar. Vi återkommer med mer info om detta i vårt kommande medlemsbrev. Det kan bli en härlig upplevelse i förhoppningsvis fint vårväder. 

 

Här kommer lite mer information om Malin Ekdahl och infomötet den 20 mars: 

 

Malin Ekdahl 

 

Projektledare i Västerviks kommun. Hon har hand om kommunens digitala 

IT-café för äldre, där hon träffar 10 olika grupper i kommunen med sammanlagt 297 elever och lär dem allt om den digitala världen och då främst utifrån smartphone. Hon kan det mesta om Iphone, Samsung och alla andra androider samt Doro. Kom och lyssna på hennes spännande föreläsning! 

 

PROSTATACANCERFÖRENINGEN I KALMARLÄN 

Styrelsen 

Senast uppdaterad 21 april 2024

Fler nyheter


Alla nyheter