Avtackning Anders Hansson

Styrelsen för ProLiv Väst vill framföra ett varmt tack till Anders Hansson för gjorda insatser som kansliansvarig och som redaktör för föreningens tidning ProLivNytt.  

2021-03-18              

Anders Hansson anställdes av ProLiv Västs styrelse 2014 som kansliansvarig och som redaktör för föreningens tidning ProLivNytt.

Anders har med stor initiativförmåga, kreativitet, journalistisk kompetens och massor av sprudlande energi tagit sig an och skapat allehanda uppskattade medlemsaktiviteter väl dokumenterade i ProLivNytt. Anders har varit en viktig del i arbetet med föreningens Kunskapspaket och har bland mycket annat också drivit särskilda teman såsom rehabilitering och sex- och samlevnad, inom föreningen och i samverkan med professionen. Vi kan konstatera att Anders under dessa år åstadkommit väldigt mycket till gagn för ProLiv Västs verksamhet och gjort ett stort avtryck i föreningens historia. Anders har på eget initiativ valt att avsluta sin anställning under hösten 2020.

Styrelsen för ProLiv Väst vill framföra ett varmt tack till Anders för gjorda insatser och önskar Anders med familj en lugn och trivsam tillvaro i framtiden, lite vid sidan av arbetet som anställd och i ProLiv Väst styrelse.

Lennart Alsin                                               Inge Nilsson

Ordförande för ProLiv Väst                        Fd ordförande


Senast uppdaterad 22 mars 2021


Fler nyheter

28 mars 2021

Ordförandebrev 1 2021

GLAD PÅSK ÖNSKAR PROLIV VÄST!

Jobbiga tider med Covid virus, men vaccinet hägrar och alla kan snart mötas igen. Vi hoppas att komma i gång med vår vanliga verksamhet men fram till dess så blir det den digitala världen i kontakterna med medlemmarna.

Föreningen har som målsättning att skicka ordförandebrev ca en gång i månaden. Brevet går ut som mejl eller sms och som brev till de som inte har tillgång till digitala medel.

Läs mer

10 mars 2021

Årsmöte 20 mars 2021

ProLiv Västs medlemmar hälsas välkomna till årsmötet den 20 mars kl. 11.00. Mötet kommer att genomföras som ett telefonmöte. Mer information finns under Om oss / Medlemsmöten dokumentation

Läs mer

5 februari 2021

INCA patientöversikt (IPÖ)

Hur fungerar den? Vad har jag för nytta av den? Information från Prostatacancerförbundet januari 2021

Läs mer


Alla nyheter