Dags för vår tredje snackpromenad i Pålsjöskog för våra medlemmar, intresserade och närstående.

Tredje snackpromenaden blir i Helsingborg 30 september kl 14.  Vi träffas på parkeringsplatsen snett emot krematoriet. Anmäl antal deltagare och ditt telefonnummer till Karin karinbol@telia.com senast den 29 september kl 15

Vi startar hösten med att erbjuda våra medlemmar, närstående och presumtiva medlemmar en snackpromenad. Syftet är tvåfaldig, dels träffa andra människor dels prata med folk i samma situation. Vi börjar med tre förslag som leds av någon i styrelsen. Sen ser vi gärna att ni medlemmar vill visa upp era smultronställen. Vid planeringen försöker vi tänka på tillgång till toa och att promenaden inte blir för svår. Kanske en kortare inledande promenad, sen en kafferast och därefter en lite längre promenad för de som vill. Alla skall kunna delta. Vi bjuder på fika, ange om du har något önskemål.

Första snackpromenaden var i Landskrona 16 september kl 14. Citadellet och de fantastiska koloniträdgårdarna fick vi se. 

Andra snackpromenaden var i Ängelholm 23 september kl 14.  Vi träffades på parkeringen vid hembygdsparken. Här fick vi promenera efter Rönneå och besöka hembygdsparken. 

 


Senast uppdaterad 25 september 2020


Fler nyheter

25 november 2020

Mustaschkampen - Bingolotter

Köp dina Bingolotter hos oss.

https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/?customerId=29071246

När du köper Bingolotter via denna länk så får ProLivskvalitet del av överskottet. Dessutom stannar all vinst hos föreningslivet.

Börja med att skapa ett konto innan du börjar handla

Läs mer

5 november 2020

Mustaschkampen har startat

Mustaschkampen informerar om prostatacancer och samlar in pengar till forskning om prostatacancer

Läs mer

Fjäder
19 augusti 2020

Ny hemsida

Vi har nu flyttat till en uppdaterad hemsida

Läs mer


Alla nyheter