Dags att söka till rehab-vecka med CancerRehabFonden

CancerRehabFonden erbjuder veckolånga rehabiliteringsprogram där du som cancerdrabbad får chans till återhämtning, psykiskt och fysiskt, med andra personer som är i samma situation.

Skog Liten

Bokskogen utanför Lydiagården.

Rehabiliteringsprogrammet är vanligtvis en vecka långt med start på måndagen och avslut på fredagen. Målet med programmet är att du ska få med dig verktyg och metoder som hjälper dig att hantera din livssituation, på ett kanske enklare sätt än vad du gör idag.
Att få träffa andra och prata med dem om din och deras situation, personer som kanske har gått igenom samma behandlingar eller också andra behandlingar, är en viktig del i rehabiliteringen och ger ofta en stärkande erfarenhet. Erfarenheten om att du inte är själv, utan att det finns andra i samma situation.

Program
Rehab-veckan innehåller fysisk aktivitet, samtal, kostråd, yoga och mindfulness. Du kommer att få prova på många olika aktiviteter varav du kanske aldrig har provat vissa, men som efter rehab-veckan har givit dig många roliga och nyttiga stunder!

Ansökan
Den 18 april öppnar ansökningstiden för vårens ansökningar och stänger den 25 april. Så gör dig beredd och vila inte på hanen för länge! Veckan är kostnadsfri och resekostnaden hjälper PCF Öst till med. 

Följ länken till vårens anmälan:
Ansök om cancerrehabilitering | CancerRehabFonden

Senast uppdaterad 25 mars 2024

Fler nyheter


Alla nyheter