Årsmöte med PCF Öst

Den 9 april hade PCF Öst sitt årsmöte på Föreningshuset Fontänen i Linköping. Traditionsenligt var det underhållning, middag, årsmötesförhandlingar och mycket mingel mellan deltagarna!


Årsmöte 07

Många deltagare på årets årsmöte

Årsmöte
Idag tisdag den 9 april hade PCF Öst sitt årsmöte på Föreningshuset Fontänen i Linköping. Årsmötet var som vanligt mycket välbesökt och stämningen bland deltagarna var mycket god.

I år hade ett 100-tal medlemmar slutit upp och stämningen var på topp när föreningens ordförande Gert Malmberg äntrade scenen och hälsade alla välkomna.


PCF Öst ordförande Gert Malmberg

Eva Granlund

Årsmötestalare
Årets årsmötestalare var Eva Granlund som underhöll årsmötesdeltagarna på ett förtjänstfullt sätt. Eva kåserade över ämnet "Flockdjuret människan". 
Eva kommer att komma tillbaka till vår förening på "Vadstenamöte", fast då i en helt annan roll. Mer information och inbjudan kommer snart. Läs mer om vårt sommarmöte i Vadstena. Välkommen till sommarmöte! | PCF Öst (prostatacancerforbundet.se)

Fredrik Sjöstrand årsmötesordförande


Årsmötesförhandlingar
Årsmötesförhandlingarna leddes på ett professionellt sätt av Fredrik Sjöstrand som med god vana hanterade klubban med följden att årsmötet avlöpte väl. Fredrik är politiker och "till vardags" ordförande i regionens Hälso- och sjukvårdsnämnd vilket är den nämnd som bedriver regionens sjukvård. 

Deltagare på årsmötet applåderar efter Evas kåseri

 

"Incheckning" till årsmötet

 

"Traditionell" årsmötesmiddag!

Senast uppdaterad 10 april 2024

Fler nyheter


Alla nyheter