Emma och Agneta på urologikongress

tack vare Jämtgubbens stipendiumfond.

2453

Emma och Agneta från Uroterapimottagningen i Östersund sökte bidrag ur stipendiumfond och kunde tack vare det åka på urologikongress i Malmö i Maj.

För någon vecka sedan var dom och hälsade på i Jämtgubbens lokaler och berättade för styrelsen om inehållet på kongressen. I nedan pdf kan du läsa ett utdrag.

Rapport från Uroterapeutisk förenings kongress i Malmö, maj 2017


Senast uppdaterad 07 juli 2020


Fler nyheter

20 december 2020

Hopp trots allt

Alltför många män har en ohälsosam livsstil enligt Statistiska centralbyrån, SCB. Män lever 3,5 år kortare än kvinnor. Män äter sämre och motionerar mindre. Det som är glädjande är att alla kan förändra sina levnadsvanor och lägga om till en mer hälsosam livsstil. God livskvalitet och hälsa beror främst på en kombination av olika levnadsvanor. Att röra på sig, utifrån sina egna förutsättningar, är viktigt inte minst för oss som drabbats av prostatacancer. Ta alla tillfällen som du har till fysisk aktivitet.

Läs mer

10 november 2020

Vi behöver bli fler

Jämtgubben söker kontaktombud, styrelsefunktioner och nya medlemmar

Läs mer

10 november 2020

Coronapandemin påverkar oss fortfarande!

Coronapandemin påverkar oss fortfarande i lika stor utsträckning som i våras. Med begränsningen på max 50/300 personer finns ingen lokal som gör det möjligt att genomföra höstens planerade medlemsmöte på ett säkert sätt. Styrelsen beklagar att vi inte kan bjuda på de föreläsningar som vi vanligtvis har på våra möten.

Läs mer


Alla nyheter