Mustaschkampen/Movember Rauken

En välgörenhetskonsert, Movember Rauken, till förmån för kampen mot prostatacancer hölls den 17 november på Donners event. Ett fantastiskt fint initiativ från Visby innerstad med Magnus Olsson i spetsen. Läs mer

En välgörenhetskonsert till förmån för kampen mot prostatacancer hölls den 17 november på Donners event. Ett fantastiskt fint initiativ från Visby innerstad med Magnus Olsson i spetsen.
Hela kvällen, från kl 17.00 till en bit efter 24.00, spelades en lång rad rocklåtar av mer eller mindre välkända rockband. I den i stort sett fyllda festsalen bjöds på musik av bl.a. Green Day, Metallica, MadDog, U2 och Guns’n Roses. Över 400 intresserade åhörare kom till konserten och hela överskottet gick till den världsomspännande Movember Foundation via vår lokala Movember Rauken. Movember Foundation jobbar för att bekämpa prostatacancer, testikelcancer, mental ohälsa och självmordsförsök.

Gotlands Prostatacancerförening var förstås där och vi gjorde PR under hela kvällen. Många frågor från intresserade festdeltagare som hade kommit upp i den åldern då det är hög tid för dem att testa sitt PSA, blev besvarade. Några nya medlemmar fick vi också under kvällen, även om musikutbudet riktade sig mer mot den yngre generationen.

Ett stort tack vill vi framföra till arrangörerna för denna fest och vi hoppas att den gav många
viktiga kronor till prostatacancerforskningen.

Senast uppdaterad 26 augusti 2020

Fler nyheter


Alla nyheter