God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År och välkommen till vår verksamhet 2020. 2019 snart slut, året var även detta ett bra år för VIKTOR. Vi sänder in 190000 kronor till Prostatacancerfonden! Fortsättning......

TACK för 2019!

I år, har vi efter många års idogt arbete, lyckats få organiserad PSA-test i Region Blekinge.
Vi framför härmed vårt tack till de som under lång tid stöttat vår verksamhet och varit involverade i möten med politiker, tjänstemän och verksamhetschefer inom Regionen.

Vår verksamhet har har genererat 190000 kronor till kampen mot prostatacancer, vilka nu är insända till förbundet.

Många trevliga möten och en fantastisk Mustaschkampanj,  som sprider information och bildar opinion är delar under året, liksom mycket fint genomförda kulturresor.

Vi syns , vi hörs!
Detta skulle vi aldrig klara av utan alla er medlemmar.

TACK till er alla medlemmar och styrelse för ert fantastiska arbete 2019!

CN

 


Senast uppdaterad 04 april 2020


Fler nyheter

6 april 2020

INSTÄLLT

Hej! Tyvärr följer det i "CORONAS SPÅR" inställda aktiviteter för oss alla inom VIKTOR. Nu är konserten i Bräkne - Hoby kyrka inställd. Den kommer att återkomma när "faran är över". Lev väl och ta hand om er därute.

Läs mer

6 april 2020

Lite nytt från läkarvetenskapen.

Hej! Klicka på länken och läs en god nyhet nedan. Nubeqa® (darolutamid) får EU-godkännande som en ny behandling för män med icke-metastaserad kastrationsresistent prostatacancer.

Läs mer

21 mars 2020

POSITIV NYHET!

Ny utredningsmetod ska minska överbehandling av prostatacancer Källa: RCC i Samverkan, 19 mars 2020 "Klicka" och läs vidare!

Läs mer


Alla nyheter