Julgåva 2018 - Företag

Stöd oss i kampen mot prostatacancer - köp en julgåva! Att köpa en julgåva är inte bara ett tillfälle att vara med och bekämpa Sveriges vanligaste cancersjukdom. Det är också ett utmärkt sätt att visa era kunder och medarbetare att ni är ansvarstagande.

 Julgåvan kostar 5 000 kronor och då ingår:

- Banners i två olika format att ha på er webbplats
- Tackblad
- Ert företagsnamn på vår hemsida

Ge företagets julgåva så här: 

1. Betala via PG 90 01 01-7, BG 900-1017 eller Swish 9001017 + skicka ett mail till kansli@prostatacancerforbundet.se med uppgifter om företagets namn, postadress dit vi ska skicka tackblad samt e-postadress dit vi ska skicka banners. Glöm inte ange att betalningen avser en företagsjulgåva. 

2. Betala via faktura: skicka ett mail till kansli@prostatacancerforbundet.se där ni anger vilket belopp ni vill skänka, adress dit fakturan ska skickas samt er referens. Uppge även postadress dit vi ska skicka tackbladet samt e-postadress dit vi ska skicka banners. 

Kontakt vid frågor gällande julgåvor:

Tiina Hallberg, administratör
Tel: 08-655 44 39
Mail: tiina@prostatacancerforbundet.se

Prostatacancerfonden tackar för alla fina bidrag och önskar er en riktigt god jul!


Vi har i år valt att skänka en julgåva till Prostatacancerfonden:

AceIQ Ab, Kristianstad

Söderåsens Golfklubb, Billesholm

Svetsteknik i Kristianstad Ab, Kristianstad

 


Prostatacancerförbundet kontrolleras av: 

Svensk Insamlingskontroll
Svensk Insamlingskontroll beviljar och granskar alla 90-konton. 90-kontot är en bekräftelse på att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt och att pengarna går till ändamålet utan oskäliga kostnader. Vill du veta mer, klicka här.

FRII Frivilligorganisationernas Insamlingsråd
FRII är ett branschorgan för svenska insamlingsorganisationer. FRII har över 140 medlemmar och verkar på olika sätt för etik och professionell insamling. Vill du veta mer, klicka här.