TwitterFacebookInstagram  |  Logga in  |  Ge en gåva  |  Insamling  |  English

Julgåva som gör skillnad

2017-11-16
Vill ditt företag vara med och stödja kampen mot prostatacancer? Att köpa en julgåva är inte bara ett tillfälle att vara med och bekämpa Sveriges vanligaste cancersjukdom. Det är också ett utmärkt sätt att visa era kunder och medarbetare att ni är ansvarstagande.

JULGÅVAN KOSTAR 5 000 KR OCH DÅ INGÅR:
- Banners i två olika format att ha på er webbplats
- Tackblad
- Ert företagsnamn på vår hemsida

GE FÖRETAGETS JULGÅVA SÅ HÄR:
1. Betala via PG 90 01 01-7, BG 900-1017 eller Swish 9001017 + skicka ett mail till kansli@prostatacancerforbundet.se med uppgifter om företagets namn, postadress dit vi ska skicka tackblad samt mailadress dit vi ska skicka banners. Glöm inte ange att betalningen avser en företagsjulgåva.

2. Betala via faktura: skicka ett mail till kansli@prostatacancerforbundet.se där ni anger vilket belopp ni vill skänka, adress dit fakturan ska skickas samt er referens. Uppge även postadress dit vi ska skicka tackbladet samt mailadress dit vi ska skicka banners.

KONTAKT VID FRÅGOR GÄLLANDE JULGÅVOR
Maria Ahlvik, kommunikatör