TwitterFacebookInstagram  |  Logga in  |  Ge en gåva  |  Insamling  |  English

Cykla Stadiongirot och stöd samtidigt Mustaschkampen!

2017-03-29
Den 6 maj går Stadiongirot av stapeln i Stockholm. Det är ett motionslopp där man även kan använda en vanlig cykel. Hälften av anmälningsavgiften går till Mustaschkampen i kampen mot prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom.
Bild

Stadiongirot är ett cykellopp på antingen 24 eller 48 kilometer i både stads- och natursköna miljöer. Loppet startar och avslutas på Stockholms Stadion. Priserna för loppen är 400 kr för 24 km och 600 kr för 48 km.

Stadiongirot har inlett ett samarbete med Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet genom att skänka halva anmälningsavgiften till förbundets arbete för ökad kunskap om prostatacancer och bättre prostatacancervård.

- Vi är stolta över att få möjlighet att samarbeta med en så professionell organisation som Prostatacancerförbundet och att kunna bidra till ett så viktigt ändamål, säger Pelle Kotschack, organisatör för Stadiongirot.

Stadiongirot arrangeras av Djurgårdens IFs Cykelförening och genomförs i samarbete mellan Stockholms Stadion, Stockholms Stad och Djurgårdsförvaltningen.

Läs mer och anmäl dig här